Billigaste hotellen i Berlin – vad kostar de?

berlin

Många personer ställer följande fråga ”de billigaste hotellen i Berlin – vad kostar de?” och svaret är följande: Letar ni efter det absolut billigaste hotellet i Berlin så har vi hittat ett enkelrum för runt 175 kr natten på Winter’s Hotel Berlin City Messe. Hotellet ligger i stadsdelen Wilmersdorf som erbjuder närhet till Kaiser Wilhelmkyrkan, Berlin Zoo och Slottet Charlottenburg.

Ett annat väldigt billigt hotell är Hotel Berolina an der Gedächtniskirche där det finns enkelrum med delat badrum för cirka 230 kr natten. Hotellet ligger i stadsdelen Charlottenburg mitt över Kaiser Wilhelmkyrkan och i närheten av shoppingboulevarden Kurfürstendamm.

För cirka 295 kr natten kan ni få ett enkelrum på City 54 Hotel & Hostel i stadsdelen Mitte i Berlin. I Mitte ligger bland annat Berlinmurmonumentet, Brandenburgporten och Humboldts Naturhistoriska museum.

Ett annat hotell som är bland de billigaste hotellen vi har hittat är All in Hostel/Hotel där ett enkelrum kostar cirka 320 kr natten. Hotellet ligger i stadsdelen Friedrichshain med närhet till 02 World, Alexanderplatz och TV-tornet.

Tänk dock på att priserna kan variera beroende på tillgänglighet och period och ett tips är att vara ute i god tid. Det ska också tilläggas att Berlin är en av de billigaste huvudstäderna i Europa och det går att hitta hotell till väldigt förmånliga priser, om man kan tänka sig en enkel standard på rummet och hotellet.

Du kan jämföra priser på hotell i Berlin här och vill du läsa vad som händer i staden gör du det bäst på deras officiella hemsida (engelska som språk).